17 december begeven we ons op glad ijs met de bewoners van Zonnehoeve

Dinsdag 17 december worden we door de stad Oudenaarde uitgenodigd om met de bewoners van Zonnehoeve|Living+ (voorziening voor volwassenen met verstandelijke beperking) te genieten van een namiddagje op de ijspiste op de Grote Markt.
Er zouden zich graag een 50-tal bewoners op het gladde ijs begeven… maar het grootste deel van de bewoners hebben één op één ondersteuning nodig om dit avontuur aan te gaan.

Dus zijn we op zoek naar heel wat vrijwilligers die onze mensen kunnen duwen of trekken met de voorhanden zijnde schaatshulpmiddeleN.

Voor wie het niet lukt om te schaatsen, mogen we zelf attributen voorzien zodat onze bewoners toch op het ijs kunnen  (zoals een slee, autoband, kousen om over schoenen te trekken, …). Voor wie dit niet nodig heeft:  Schaatsen zijn ter plaatse voorzien. Je hoeft dus zelf geen schaatskampioen te zijn om te komen helpen. Er is zelfs na afloop een verrassing voorzien van de kerstman, chocomelk en warme wafel !

We vertrekken met de bus van op Zonnehoeve in Eke omtrent 13u30 en komen terug tussen 16 u en 16u30.

Ons project voor de warmste week vind je op: https://dewarmsteweek.be/vrijwilligerswerk/we-begeven-ons-op-glad-ijs-met-de-bewoners-van-zonnehoeve?fbclid=IwAR1einWjgpffBLbZ33GLFvmbHBZTCXFh96LvEbLZbpsbWBZEwU3NkOIbXV0

%d bloggers liken dit: