HERFST & WINTERSE GEZELLIGHEID op ZONNEHOEVE! kom jij ook VRIJWILLIGEN?

 
Donderdag 14 november 19.00 u tot 20.00 u Algemene vergadering vzw ZoVRIJ/We willen jou, als vrijwilliger van vzw ZoVRIJ, op de hoogte houden van wat er in het voorbije jaar allemaal gebeurd is en bespreken de financiële stand van zaken van onze vereniging. Ook maken we graag samen met jullie de nieuwe plannen voor het komende jaar en bespreken de begroting voor 2020.

Op de agenda, die je later ontvangt, staan ook nog enkele interessante praktische punten en wie graag nog iets wil bespreken, mag dit gerust nu al laten weten.

Dus willen we iedereen vriendelijk uitnodigen om er bij te zijn, want ook dit is een belangrijk aspect omdat daar tenslotte het beleid van onze werking wordt uitgestippeld.

Inschrijven kan met een gewoon mailtje.

Woensdag 27 november Start concert: 15.00 u Classics for Specials:Concert Classics for Specials: het gaat door in een perfecte accommodatie in het nieuwe Leietheater te Deinze. Het concert gaat terug door met een uitgebreid symphonisch orkest (50 muzikanten). Het thema is “water” en er wordt ook een muziekstuk van Philip (muziekatelier) uitgevoerd samen met dit orkest en met personen met beperkingen (waaronder Valentijn).

Een echte aanrader voor een mooie woensdagnamiddag! Schrijf dus vlug in.

Donderdag 28 november Om 19.00 u in de refter op Zonnehoeve|Living+ Vormingsavond:  Communicatie en SMOG:Let op de nieuwe datum:
door omstandigheden is deze vorming verplaatst van 24/10 naar 28/11.
Een veelgevraagde opfrissing, maar ook uitbreiding van de vorming in 2015.

SMOG = Spreken Met Ondersteuning van Gebaren. Velen van onze bewoners hebben baat bij deze manier van communiceren en kunnen zo hun wensen, noden en behoeften duidelijk maken en hun omgeving beter begrijpen.

Het is van belang dat deze communicatievorm ook in de thuis-of vrijetijdssituatie kan worden voortgezet en als vrijwilliger is het een pluspunt als je een notie hebt van wat SMOG is en is het fijn te ontdekken hoe je met een paar gebaren gemakkelijker een gesprekje kan voeren met een bewoner…

Je mag nu al in en stuur meteen ook je concrete vragen mee.  De volledige uitnodiging ontvang je binnenkort.

Zaterdag 30 november Start optredens 20 u Festival van de Ambiancie in ’t Kuipke Gent:Meezingen, feesten, dansen, plezier en polonaise, … dat zijn weer de hoofdingrediënten van de avond.

Topartiesten: Willy Sommers, Jan Schmitt, Christoff, de Romeo’s, Linsay, de Snollebollekes, Rene Redley, DJ Ward

Zoals we al enkele jaren ondervinden, loopt deze feestelijke avond vaak uit tot in de nachtelijke uurtjes.

Optredens starten omstreeks 20u. Zoals we al enkele jaren ondervinden, loopt deze feestelijke avond vaak uit tot in de nachtelijke uurtjes.

We zoeken nog één vrijwilliger om de begeleiding te ondersteunen.

Zondag 1 december Van 14.00 u tot 17.00 u Groot Sinterklaasfeest!Hèt jaarlijkse grote feest voor de komst van de Sint en zijn gevolg!  Wat er allemaal zal gebeuren is nog een grote verrassing, maar dat het ‘bakske vol’ zal zijn in de refter is nu al een zekerheid!

Dus zoeken we veel vrijwilligers om te helpen met opdienen van het vieruurtje, aan de bar en de toog, als garçon,  in de keuken, met het maken van de pakjes, enz…

We willen het graag vlot laten verlopen en hebben dus heel wat helpende handen nodig.  Mail of bel dus zo snel mogelijk terug en laat ook weten wat je graag wil doen.

Je ontvangt binnenkort de uitnodiging.

Zaterdag 14 &
Zondag
15 december
Ganse dag – verdeeld in shiften Kerstmarkt Sint-Martens-Latem:Naar goede gewoonte neemt Zonnehoeve deel aan het Latemse Kerstdorp.  Er wordt opnieuw een grote variatie aan producten uit het dagactiviteitencentrum verkocht.

We zoeken vrijwilligers om een paar uurtjes het standje open te houden.  Meld alvast als je erbij wil zijn.

Donderdag 19 december 14.00 u tot 16.30 u

Zaal Nova

Kerstfuif:De dienst Vrije tijd van Zonnehoeve organiseert een echte kerstfuif in zaal Nova te Eke!

We zoeken vrijwilligers om bij allerhande taken een handje toe te steken (garçons, verdelen pannenkoeken, achter de toog…).

Je kan nu al laten weten als je kan komen helpen.

%d bloggers liken dit: