Kom op 16 maart kennismaken met ons vrijwilligersteam

Eline en AndréZondag 16 maart is het zover: de deuren van Zonnehoeve|Living+ vliegen open!
En ’t zal de moeite zijn: je kan kennismaken met de wereld van onze bewoners met verstandelijke beperking, je ziet hoe de mensen er net als wij leven, werken en hun vrije tijd besteden. Je kan op je gemakje rondkijken of je kan ook een rondleiding volgen met meer uitleg en je kan ook de winkel DACart in Gavere bezoeken.
Voor de kinderen is heel wat randanimatie voorzien!

En… je maakt er ook kennis met ons tof vrijwilligersteam. Aan onze stand leggen we je uit wat vzw ZoVRIJ doet en betekent voor de bewoners van Zonnehoeve|Living+, je komt er te weten wat een vrijwilliger zoal kan doen en hoe je vrijwilliger kan worden. Overal op het domein en in de winkel in Gavere zullen vrijwilligers van ZoVRIJ aan het werk zijn. Een unieke gelegenheid om eens met hen een praatje te maken en naar hun ervaringen te luisteren. En misschien kriebelt het daarna ook bij jou om af en toe samen met ons te komen ‘vrijwilligen’.

Geplaatst op 13 maart 2014, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: