meer is er toch niet nodig…

2014-06-01 affiche opening cafetaria v2.1… om er een gezellige zondagnamiddag van te maken…

We dromen en praten er al een hele tijd over: een cafetaria op Zonnehoeve|Living+, waar op zondagnamiddag familie, kennissen, buren… samen met onze bewoners een gezellige en leuke namiddag kunnen beleven. Een cafetaria dat toegankelijk is voor het grote publiek, waar ook mensen van buiten onze voorziening graag naartoe komen: mensen uit de buurt, fietsers die het fietspad volgen dat voorbij onze voordeur loopt of wandelaars die tijdens een mooie wandeling in de mooie Scheldevallei even willen verpozen…

En op 1 juni is het zover: de officiële opening van ons maandelijks cafetaria!

Het cafetaria wordt gerund door de vrijwilligers van vzw ZoVRIJ, maar ook bewoners die er zin in hebben kunnen komen helpen. Op onze uitnodigingsaffiche lees je wat je op de feestelijke openingsdag allemaal kan beleven! Dit mag je absoluut niet missen.
Ook liefhebbers van brocante komen aan hun trekken, want de brocante-winkel opent ook telkens zijn deuren. Gezellig snuffelen tussen alle leuke oude spullen en dan nagenieten met een lekker drankje en hapje! Meer moet dat toch niet zijn…
Nu alleen nog duimen voor een mooie zomerse 1 juni-dag, zodat we ook ons gezellig terrasje kunnen inpalmen. Tot 1 juni en breng al je vrienden en familie mee!

Geplaatst op 2 mei 2014, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Nicole Den Haese

    het kan niet meer stuk nu allen nog een zonnige zondag Date: Fri, 2 May 2014 18:55:43 +0000 To: nicoledenhaese@hotmail.com

  1. Pingback: we verwachten veel volk op Zonnehoeve… | ZoVRIJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: