De zomer is nog niet voorbij op Zonnehoeve…

MiddelpuntDeze middag vertrok opnieuw een bende super enthousiaste vakantiegangers naar hotel Middelpunt op 500 meter van de Noordzee en het zandstrand Middelkerke. Ze vertrokken met de rode-Zonnehoeve-bus en met de trein naar een supervakantie met puntjes op zorg. In deze accommodatie, geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking, met ruime kamers met een balkon zullen ze een week lang volop genieten!
Het zomerse ‘herfstweer’ kon hun goed humeur niet stuk maken! Ook onze drie vrijwilligers zagen ’t zitten en ze zijn er zeker van dat de zon zeker niet kan mankeren als je met ZONnehoeve op vakantie gaat. Als wij hier een kaarsje branden omdat ze hierboven de kranen zouden toedraaien boven Middelkerke, zullen zij ginder wel zelf het zonnetje spelen.

Het thuisfront wenst jullie alvast een deugddoende vakantie!

En dat zo’n vakantie deugddoend kan zijn, zie je ook op de fotoreportage van de vliegvakantie naar Tenerife, waar een andere groep Zonnehoevers van genoot in het begin van de maand juni. Geniet hier mee van de leuke herinneringen.

 

Geplaatst op 18 augustus 2014, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: