7 april vertrekt vrijwilliger Eddy te voet naar Compostella ten voordele van Zonnehoeve|Living+

De motivatie van Eddy:

Voor mij is dit zowel lichamelijk en vooral geestelijk een uitdaging waarvan ik reeds een beetje mocht proeven! In 2016 stapte ik reeds een stukje van de weg, maar om gezondheidsredenen moest ik na 518 km met heel veel tegenzin forfait geven! Opgeven hoort echter helemaal niet thuis in mijn project… integendeel, na al die maanden revalideren en trainen onder deskundige leiding, wil ik meer dan ooit mijn droom verwezenlijken.

Aan deze tocht van zo’n 2400 km, wil ik nog meer betekenis geven en het zal nog een andere dimensie inhouden en extra motivatie betekenen als ik meteen ook nog wat extra financiële middelen kan bijeenbrengen voor mijn goede doel, nl. de bewoners van Zonnehoeve|Living+.

Sedert geruime tijd ben ik een trouwe vrijwilliger bij vzw ZoVRIJ, de vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de bewoners van Zonnehoeve|Living+.  Zonnehoeve|Living+ is een voorziening waar volwassenen met verstandelijke beperking wonen, werken en vrije tijd beleven (http://zonnehoeve.be/living). Daar zie ik welke noden er meer en meer ontstaan doordat de bewoners niet meer over voldoende financiële middelen beschikken om zich te veroorloven wat wij meestal als ‘heel gewoon’ ervaren in ons dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld extra kosten voor een bril, voor vervoer, voor dagbesteding, om deel te nemen aan leuke betalende activiteiten zoals een festival, een  kerstmarkt, een concert,…   en… deelnemen aan activiteiten is enorm belangrijk voor de levenskwaliteit van iedereen, met of zonder beperking!

Naast het behalen van mijn einddoel, nl. Santiago de Compostela bereiken, wil ik ook op deze manier geld inzamelen voor dit project, en  daarvoor heb ik JOUW steun nodig!

Je kan steunen door een aantal kilometer van mijn route naar Compostela aan te kopen aan 1 €/kilometer – het aantal km kies je zelf.  Of je kan ook gewoon een vast bedrag schenken.
Alles mag, want alle beetjes helpen!
Je  bijdrage kan je storten op rekeningnr. BE11 7555 6247 3448 van AXA, met als mededeling Eddy Compostela 2018.

U kan me ook volgen via mijn blog : https://eddycompostella2016.blogspot.com  (of neem contact op via Sabine.Eechaute@telenet.be)

Alvast heel veel dank voor de steun,

Eddy Bosschaert

Je kan ook meer info bekomen op deze website of via mail naar vzwzovrij@gmail.com

Geplaatst op 31 maart 2018, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: