Onze Biotuin zoekt groene vingers…

Net als alle tuinen moet onze biotuin op Zonnehoeve ook winterklaar gemaakt worden: takken en bladeren moeten opgeruimd worden, bomen, hagen en planten moeten gesnoeid worden, de winterbedden moeten …. lees verder...

Net als alle tuinen moet onze biotuin op Zonnehoeve ook winterklaar gemaakt worden: takken en bladeren moeten opgeruimd worden, bomen, hagen en planten moeten gesnoeid worden, de winterbedden moeten …. lees verder...

Geplaatst op 6 december 2019, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: