Dag vd Zorg

IMGP8035Op 16 maart gooide Zonnehoeve|Living+ de deuren open ter gelegenheid van de Dag v/d Zorg.
En er kwam nogal wat bezoek op deze mooie zonnige zondag.
De bezoekers werden ook goed verwend door de medewerkers en een heleboel vrijwilligers.  Alles was tiptop in orde en mocht gezien zijn.
Sommige mensen namen deel aan een rondleiding en konden zo een kijkje nemen in enkele woningen en een praatje maken met de bewoners. Anderen gingen zelf op verkenning en maakten kennis met de dagactiviteiten: fitness, sport en kiné, creatief atelier ’t Schuurke, ICT-lokaal, logo en sfeergroep, fietsatelier Re-cycling en semi-industrieel werk…

En er was nog veel meer te beleven: de binnenkoer was volledig ingericht vooral voor de kinderen. Je kon er een parcours afleggen met een driewieler, een kinderfiets of rolwagen, een hele ervaring… Voor wie er zin in had was er een aanbod van verschillende volksspelen en er was ook een schminkstand voor de kinderen.

Voor de amateurs was er ook de brocantemarkt. Heel wat mensen trokken ook naar Gavere, waar de DACart-winkel ook een bezoekje waard was.
Tenslotte kon je de ganse dag terecht in ons cafetaria. Niemand hoefde die dag honger te lijden. Het lekker pak friet werd door velen geapprecieerd en je kon er ook genieten van een heerlijke kop koffie met een versgebakken pannenkoek of van een fris biertje.


Ook vzw ZoVRIJ was natuurlijk van de partij. Heel wat bezoekers waren geïnteresseerd in onze vrijwilligerswerking en vroegen info aan onze stand.
Maar ze konden ook uitgebreid kennis maken met ons vrijwilligersteam dat die dag massaal vertegenwoordigd was. Niet minder dan 30 vrijwilligers zetten zich die dag in voor de meest uiteenlopende taken!  10 000 x bedankt aan alle vrijwilligers voor hun groot engagement!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: